Hund slikker fisse dame fisse

hund slikker fisse dame fisse

..

HVAD ER ESCORT EROTISK MASSAGE ROSKILDE

Jeg tænder på min mand og ikke dyr - af nogen slags!! Tror du ikke en hund reagerer ved dufte?? Det har den altså altid gjort. Det er misbrug af sin hund og jeg er sikker på det godt kunne være ulovligt så pas hellere på, vi er nogle der er kloge nok til at spore jer!!

Nej, at have sex med sin hund er rent faktisk ikke ulovligt med mindre man samtidig forvolder kræet fysisk skade. At spore folk ved hjælp af IP adresser, pakkesnifning etc. Velkommen til den virkelige verden. Hvad man så iøvrigt måtte have af holdninger til sex med dyr er en ganske anden sag, men så længe dyret ikke direkte skades og i lovens forstand menes der altså fysisk er det ganske lovligt. Er det lovligt at have sex med sit kæledyr? Ja, jeg spørg bare! Og jeg kan godt se at det er "dejligt" at en hund slikker en op i fissen!

Folk som jer burde virkelig søge hjælp! Du er bare for ulækker Sprocket!!!!!!!!!!! Tag det lige roligt! Det kan godt være at du synes det er ulækkert. Det er der sikkert mange mennesker der gør, og der er sikkert også nogle der synes der er tændende og frækt. At pigen - som drengen der startede dette indlæg - så synes det er lækkert, skader jo ikke dig. Så i stedet for at flippe ud, kunne du måske tage det stille og roligt og sige din mening på en lidt mere rolig og moden måde.

Det Sprocket skriver i sit indlæg er jo ikke at HAN godkender det at have sex med hunde. Han fortæller bare sandheden omkring det at have sex med hunde. Det ER faktisk lovligt og det passer også at man gerne må, så længe hunden ikke bliver skadet fysisk. Det ER den virkelige verden, om man så har sex med hunde eller ej. Jeg kender en hund der er aldeles vild med at snuse piger mellem benene - og også med at slikke.

Min kæreste har passet den da dens familie var på ferie, og hun har fortalt en vild historie om hvordan den kom bagfra og stødte snuden lige op i skridtet på hende mens hun stod foroverbøjet og var ved at give den mad.

Da den dagen efter havde været med hende ude og løbe tog hun den med hjem og gik i bad - da hun kom ud lå den og slikkede hendes trusser. Dagen efter fik den lov at smage den ægte vare - og det var den absolut ikke ked af. Dert kan jeg altså ikke se nogeet forkert i - man skal ikke udnytte eller skade dyr - om den opfatter det som sex eller bare kan li smagen af fisse - ja hvad forskel gør det?

Er det ikke lidt mærkeligt at bruge sin hund til sex? Håber satme at i får infektioner eller bliver skambidt i skridtet af en hund med rabies! Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Forside » seneste debatter » Sex og Erotik » Sexfantasier » hund vil slikke fisse. Anonym 14 år 7 måneder siden Hunden ved sq da ikke hvad den gør Det fandme ligesom dyresex Mindre end 5 sekunder senere stod alle 25 cm hundepik klar til at lege.

Den hoppede op i liggestolen hvor min kone lå på ryggen. Jeg mente nok det ville være en smule svært for hunden at kneppe hende i den stilling, men hun trak den forbi hendes skød. Den store hundepik dansede op ad hendes maveskind og jeg var ikke helt klar over hvad hun var ude på. Så begyndte hun selv at rykke sig lidt ned i liggestolen mens hun trak hunden fremad. Hendes hensigt stod dog snart klart for mig.

Hun ville kneppes mellem sine skønne bryster og maste dem nu omkring den tykke hundepik. Hunden begyndte straks at lave bevægelser og dens tunge hang ud af munden.

De lå der i et lille stykke tid før min kone trak hunden endnu længere op og havde nu den våde pik lige for munden. Det er skam ikke fordi min kone ikke slikker pik på mig men det er sjældent hun gør det med den lyst og iver jeg nu så hende slikke hundepik. Hun kyssede og slikkede og suttede så det smaskede. Hun forsøgte også at fylde halsen med pikken men opgav og begyndte at slikke de tunge behårede nosser i stedet for. Igen trak hun sig lidt væk og den store hundepik var nu igen henover de flotte bryster min kone har.

Hun lukkede øjnene og så kom hunden i 6 – 7 hårde sprøjt som klaskede hundesperm henover patterne, halsen og op i hendes ansigt og hår. Et af de sprøjt ramte tværs henover hendes mund, den mund jeg kysser hver morgen og min stakkels pik blev for alvor stiv ved synet.

Hun åbnede sine øjne og smilede over det hele mens hun roste hunden og klappede den. Dernæst begyndte hun at slikke noget af spermen i sig.

På det her tidspunkt var min egen pik så stiv, at jeg var øm ad helvede til og mine nosser var stenhårde. Men det var okay. For at dulme smerten hev jeg den store flaske med babyolie ned fra hylden og brugte mere end rigeligt for at dække både min pik og nosser. Det lød lækkert når jeg stod der og gned pik i takt med hunden.

Hvem der for pokker havde et kamera! Med en bestemt bevægelse fik hun nu skubbet hunden ned i fodende mens hun satte sig lidt bedre til rette.

Så hev hun sine ben op og ud til siden og straks kom hundens lange tunge på opgave. Jeg kunne høre hendes trække vejret helt ned i halsen mens hun gøs ved hundens varme tunge. Hunden slikkede hendes behårede fisse fra røvhullet og op og min kone lukkede øjnene og lå der bare. Jeg er skide sikker på hun nød det.

Inden der var gået 3 minutter havde hunden igen en mægtig stivert på. Hold da op jeg var misundelig. Det var nu jeg forstod hvorfor hun havde suttet pik på hunden. Det var ikke kun for at blive dækket af så meget sperm som hun gjorde eller måske lysten til at smage hundesperm men også for at hunden skulle holde længere end den havde gjort aftenen før.

Min kone ville voldbolles af en stor hundepik! Væk var nu hendes bekymring om, at jeg skulle høre deres lille leg i haven. Hun skubbede hunden ned af liggestolen og lagde sig selv på knæ ved fodenden og hunden var ikke i tvivl om hvad den nu skulle.

Jeg havde frit udsyn til både den store pik og den flotte røv på min kone. Hunden trådte nærmere og min kone skød ryg for at modtage den stive pik. Da den begyndte at forsvinde op i hende sukkede min kone og sagde, at hun elskede den satans hund. Nu var jeg selv så langt ude, at jeg måtte komme tættere på. Jeg listede ud af de franske døre og om bag de store potter med bambus og var nu kun 2 meter væk.

Jeg kunne se at hundens tykke pik virkelig fik min kones fisse på overarbejde. Dens pik var helt dækket af hendes safter og den trak sig 12 – 15 cm ud hver gang før den bankede i bund i et tempo der var en formel 1 kører værdig. Lyden af de saftige stød var helt sikkert på grund af, at min kone havde fået en orgasme eller to mens hunden havde kneppet hende. Hunden fortsatte i næsten et kvarter og min kone stønnede af begær og udmattelse.

Hun holdt sig ikke tilbage og jeg ved ikke om hun mente jeg ikke kunne høre noget mens jeg "sov" oppe på førstesalen. Eller måske kunne hun bare ikke lade være med at stønne.

Jeg ved ikke hvor mange gange hun var kommet men hun lød som hun var i total ekstase. Endelig trak hunden sig ud og jeg kunne se det gabende hul dens pik efterlod. Kussehårene var helt fedtet ind i både sved og hundesperm som let og ubesværet gled ud af hendes indre. Både skamlæber og den lækre klitoris var røde og hævede at se på. Da hun med et suk vender sig om for at kigge på hunden ser hun direkte på mig. Hun vidste ikke hvad hun skulle sige andet end, at den hund har sgu en stor pik, og da vi snart skulle hjem ville hun aldrig se den hund mere.

Hun spurgte hvor meget jeg havde set og jeg smilede tilbage at jeg havde set det hele. Hun forsøgte at finde en undskyldning men kunne ikke. Jeg spurgte om jeg som noget nyt kunne få lov til at kneppe hende i røven fra nu af og hun smilede at det var i orden. Det kan nok være min pik kom op at stå, igen, men vi havde bare ikke tid nu. Desuden var min kone brugt og meget slap i det. Jeg bad hende gå ud i vandet og få vasket sig og måske kølet lidt ned. Om et par timer ville min fætter komme tilbage og vi skulle også have gjort rent efter os.

På svage ben skridtede hun ud i vandet og den nu meget legesyge hund fulgte efter. Mens jeg bar affaldet ud kom min fætter hjem. Han havde et par flasker med god vin med til os, som vi ville drikke når vi kom hjem til vores eget hus. Hans store hund var mægtig glad for at far var kommet hjem, men min fætter var knap så glad.

Den handel han var sendt ud for at klare betød, at han i de næste 6 måneder skulle bo og arbejde i Berlin, så huset skulle fremlejes og hunden måtte på internat eller måske sælges. Min kone så mig og uden et ord vidste jeg hvad hun tænkte og hvad jeg skulle sige. Faktisk smilede jeg ærligt da jeg sagde, at vi var kommet til at elske den hund og at vi med glæde ville passe den så længe han var væk. I bilen på vej hjem sad jeg og tænkte på de flasker vin og udsigten til at få lov til at tage min kone i røven.

Et ønske jeg har haft siden vi mødtes for første gang. Med en røv som hendes må og skal analsex være en del af vores samvær. Min kone derimod sad med hunden mellem sine ben og havde et endnu større smil på end jeg. Måske det skyldtes at hun ikke havde trusser på og at hundens snude var oppe under den tynde sommerkjole.

Læs næste del Se historier skrevet af Digitalo Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren. Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter.

Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse.

Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Min Penneveninde del 2. Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang.

Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad.

Hund slikker fisse dame fisse Det ER den virkelige verden, om man så har sex med hunde eller ej. Japanske sex og have sex med hund kæledyr. Kan I have det godt. Asiat får slikket fisse af en yngre fyr. Store bryster Chokoladebrun negerpige rider fyr og får pik i sin glatte fisse.

ELECTRA WILD ESCORT VANLØSE